Jobba som copywriter och frilansare

Postat: 07 Jan 2016 i Söka jobb
Jobba som copywriter precis som Christian Dahlström

Det handlar även om att kunna bestämma både stora och små saker själv som exempelvis vilka vidareutbildningar jag vill genomföra och vilken dator och telefon jag ska ha på jobbet. Ett av dessa val var att börja använda Firmify som är en väldigt smart tjänst av flera skäl.

Läs mer

Jobba som grafisk designer

Postat: 04 Nov 2015 i Söka jobb
Jobba som grafisk designer precis som Malin

Firmify gjorde att jag vågade prova på och ta det steget att jobba som frilansande grafisk designer. Det gick lätt att ansluta sig och känslan efter att jag fått iväg min första faktura var underbar!

Läs mer

Jobba som skådespelare utan företag

Postat: 18 Okt 2015 i Söka jobb
Jobba som skådespelare precis som Christian Åkesson

Att ha egen firma är oftast lika roligt som arbetsamt men när man väljer att anlita extern hjälp till administrativa uppgifter så lättar arbetsbördan. Att ha Firmify i ryggen är en lika stor trygghet som ovärderlig hjälp.

Läs mer

Jobba som skribent med Firmify

Postat: 11 Okt 2015 i Söka jobb

Per är en mångsysslare. Förutom sitt dagsjobb är han också inblandad i en hel del filmrelaterade sidoprojekt. För att nämna några så handlar det om Stockholms Filmquiz och Filmpodcasten –Intresseklubben antecknar.

Läs mer

Jobba som fotograf med Firmify

Postat: 04 Okt 2015 i Söka jobb
Jobba som fotograf precis som Tommy

Jag ville fortsätta med fotograferandet och ville komma i gång själv så fort som möjlig. Därför var det tur att Firmify fanns till hands. Jag är usel på papper och tycker sådant är hur tråkigt som helst.

Läs mer