Fakturera utan F-skatt

Har du en idé, en produkt eller en tjänst du vill sälja? Som egenanställd med Firmify kan du fakturera utan F-skatt med 3 enkla steg. Inga konstigheter och inga onödiga avgifter! Då vi är avtalspart är det viktigt att vi får möjlighet att godkänna uppdragen innan de utförs. Vi är givetvis tillgängliga för att ge råd om tjänstens innehåll och utförande passar in hos oss.

1Öppna konto

Skapa ditt firmifykonto för att kunna fakturera utan f-skatt och du kan börja använda tjänsten direkt. För att därefter kunna fakturera när du sedan kommit överens om uppdraget behöver du kundens namn, adress och kontaktperson.

2Gör din grej

Du och din uppdragsgivare kommer överens om hur mycket du ska få betalt. Med räknaren kan du enkelt se hur mycket lön din faktura kommer att generera. Firmifys avgift är 5% (jämför oss gärna).

3Få betalt som lön

Du blir tillfälligt projektanställd i Firmify för uppdragsperioden. Efter uppdragets genomförande skickar du fakturan och när din kund betalar fakturan får du lönen utbetalad inom maximalt 5 arbetsdagar.

Börja fakturera idag!

 

Fakturera utan F-skatt, precis som Anna-Carin Folkesson

Vad är F-skatt och varför vill jag fakturera utan F-skatt?

F-skatt är en form för svensk preliminär skatt. F står för företag och skatten betalas av den som bedriver näringsverksamhet. Man kan alltså utläsa F-skatt som företagsskatt. Om du startat eget och blivit godkänd för F-skatt innebär det att du som företagare själv sköter inbetalningen av skatter och avgifter. Det är också ett bevis för dina uppdragsgivare på att de inte behöver göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter på ersättningen.

Som medlem hos Firmify slipper dina kunder och uppdragsgivare betala arbetsgivaravgiften, men du slipper också allt extra arbete som lätt hänger samman med F-skatt. Det kostar dig ingenting, så länge du inte nyttjar tjänsten och när du väl gör det tar vi bara ut 5% av debiteringen.

Varför vänta? Börja faktuera idag! Ingen F-skatt, inga problem, pengarna på kontot inom 5 dagar.

Fakturera utan F-skatt!