Jobba som digital nomad med Firmify

Postat: 05 Nov 2018 i Användarberätteler
Sebastian digital nomad

Sebastian är en digital nomad som reser runt i hela världen och arbetar. Sebastian jobbar som frilansare inom digital marknadsföring och har även grundat ljudbokssidan lyssnaljudbok.se. Han har med andra ord många järn i elden. Att producera goda resultat för sina kunder är det viktigaste för Sebastian och genom att använda Firmify har han kunnat fokusera fullt ut på sitt arbete. Sebastian jobbar inom flera olika områden, men sociala medier och hans egen hemsida är det som upptar större delen av hans tid.

Hur blev du digital nomad?

Att bli digital nomad har länge varit något jag velat. När jag väl tog steget och lämnande min anställning, så var det verkligen en ren fröjd. Jag reste runt i världen och jobbade med det jag är bäst på. Jag fick dessutom se och uppleva en massa nya platser och kulturer under tiden. Det var då, och är fortfarande, min dröm att leva så. Jag känner att jag kan arbeta mer effektivt nu än när jag satt på ett kontor.

Varför valde du Firmify?

Jag märkte ganska snabbt att delarna med fakturering och bokföring inte var min starka sida, och det blev något som hämmade mig i mitt arbete och tog bort tid från det som jag ville fokusera på. Det tog tid och var krångligt och blev ibland fel. Nu slipper jag tänka på det. Jag gör det jag är bäst på och det gör även Firmify, vilket gör att allt går snabbare och smidigare.

Vill du också testa vingarna som digital nomad? Skapa ditt konto här! Du kan börja fakturera direkt!