Jobba som fotograf med Firmify

Postat: 23 Jan 2018 i Användarberätteler
Fotografen Matilda fakturerar utan företag med Firmify.

Matilda Warme jobbar till vardags heltid på en kreativ byrå som hjälper sina kunder att ta fram högkvalitativt innehåll till deras sociala plattformar. Som kreatör och fotograf vet hon hur viktigt det är att producera innehåll som är tilltalande för att driva engagemang och i slutändan konverteringar till de företag hon jobbar med. Hon jobbar i en snabb bransch som hela tiden förändras och har många olika kontaktytor vilket också innebär att hon hela tiden skapar nya bekantskaper – och med dem kommer även nya möjligheter.  När man jobbar i en bransch där man träffar många influencers dyker nya möjligheter snabbt upp. Något Matilda ville göra till sitt sidoprojekt.

Du jobbar som fotograf och driver egna projekt med influencers i Malmö, hur blev det så?

Fotografering har alltid varit ett stort intresse för mig och när jag började plugga projektledning inom media insåg jag ganska snabbt att jag saknade att jobba kreativt. Därför skaffade jag mig ett extrajobb på en sociala medier byrå där jag fick jobba som kreatör och fotograf. Jag kände direkt att detta var perfekt för mig och när jag fick möjligheten till heltidsanställning så tvekade jag inte en sekund. Genom mitt jobb på byrån fick jag många nya kontakter och så småningom började jag även få förfrågningar om att hjälpa influencers med deras innehåll till deras sociala plattformar. Eftersom det var uppdrag som låg utanför mitt jobb, ville jag kunna lösa det vid sidan av på ett smidigt sätt och där kom Firmify in i bilden.

Varför valde du Firmify?

Jag hade hört om Firmify via en vän som varmt rekommenderade dem så jag kollade upp tjänsten och tyckte att det verkade vara en fin match!

Vad är den största fördelen med att använda Firmify tycker du?

Att jag kan lägga all min tid på att göra ett bra jobb åt mina kunder istället för att behöva ägna mig åt massa administration och bokföring som jag hade behövt om jag startade eget företag med F-skatt. Dessutom är det ett väldigt smidigt och enkelt gränssnitt att jobba i så jag är supernöjd!