Tommy Andersson jobba som fotograf med Firmify

Postat: 04 Okt 2015 i Söka jobb
Jobba som fotograf precis som Tommy

Tommy Andersson lever sitt liv kring fotografering. Det är inte ovanligt att det börjar med ett intresse och sedan slutar med att man jobbar som fotograf. Fotografering är en svårare bransch än vad man tror. Tommy har haft intresset sedan barnsben och nu varit aktiv i 17 år. Vikten av att anlita en bra fotograf som sköter fotograferandet på t.ex. ett bröllop tål att understrykas. Ett bröllop är ett event som inte går att ta om. Det är därför av allra högsta vikt att de som söker jobb som fotograf på bröllop håller måttet.

Du jobbar som fotograf. Vad är bakgrunden till detta?

Det är en hobby som jag älskat sedan barnsben och som naturligt blivit min försörjning. Det är en stor lyx att få arbeta med det jag älskar mest, att fotografera. Det började med skolfoto och har utvecklats från det. Nu har jag hållit på med fotografering på professionell nivå i 17 år. Konsten att fotografera förändras med tekniken. Det är viktigt att hålla sig ajour för att kunna få ut så mycket som möjligt av tekniken. Jag har nu brutit kontakten med min arbetsgivare men vill såklart fortsätta jobba som fotograf då det är min stora passion.

Varför valde du Firmify?

Jag ville fortsätta med fotograferandet och ville komma i gång själv så fort som möjlig. Därför var det tur att Firmify fanns till hands. Jag är usel på papper och tycker sådant är hur tråkigt som helst. Dessutom tar allt administrativt som ett företag drar med sig bara tid från fotograferandet. Alla ska göra det dom är bäst på. I mitt fall är det att jobba som fotograf. Inte att skicka fakturor. Det är därför Firmify är så bra. Bara att fakturera så har man allt fixat och inbetalt på kontot utan att jag behöver oroa mig eller tänka på det. Med Firmify kan jag ha kvar mitt fokus på att få mina kunder nöjda.

Tack, och lycka till med fotograferingen Tommy!

Har du, precis som Tommy, ambitionen att växla upp ett hobbyprojekt men vill slippa allt krångel med eget företag? Skapa ett Firmify-konto idag och börja fakturera!