Jobba som IT-konsult via Firmify

Postat: 29 Sep 2017 i Användarberätteler

Enligt tidningen Breakit är ABS Wheels en av Sveriges 100 största E-handlare. Marknadschefen på företaget heter Jorge Castro och ägnar stor del av sin tid till att marknadsföra webbplatsen abswheels.se. På helger och fritid jobbar han med att hjälpa andra företagare. Tack vare Firmify är det fullt möjligt för honom att kombinera heltidsjobbet med extraknäcket.

Du jobbar som Marknadschef på ABS Wheels. Vad gör du utöver det?

Jag hjälper andra företagare med webbdesign och sökmotoroptimering. Jag brinner verkligen för IT och tycker att det är väldigt roligt att kunna jobba med det även på fritiden. Just nu studerar jag inför CEH (Certified Ethical Hacker) som jag länge velat klara av.

Vad var anledningen till att du valde Firmify?

Den största anledningen till att jag valde Firmify för att kunna fakturera utan eget företag, var att jag ville slippa all bokföring. Jag vill kunna lägga all min tid på att jobba med det jag tycker om och är intresserad av! På heltidsjobbet jobbar jag 8-17 och kvällarna ägnar jag sedan åt att hjälpa andra företagare. Tack vare Firmifys enkla system kan jag med några få knapptryckningar skapa en faktura och så sköter de resten.

Varför valde du Firmify istället för att registrera ett eget företag?

Jag lägger hellre mer tid åt att effektivt kunna jobba med det jag är bra på, än att behöva sätta mig in i det omfattande arbete som krävs för att kunna sköta all bokföring när man driver eget. Det är en av de största anledningarna till att jag väljer att fakturera med Firmify.