Jobba som modell med Firmify

Postat: 27 Nov 2018 i Användarberätteler
fakturera som modell

Tin Tin fick sitt första gig som modell när han fyllt 30. Det började som en kul grej genom att han signade upp sig på en statistsida online. Efter bara några veckor blev han kontaktad av en kvinna som letade modell till en reklamplåtning för en bank. Tin Tin tackade ja och sedan dess har det rullat på med nya uppdrag.

 

Hur ser dina typiska modelluppdrag ut?

Jag har nog haft lite flyt eftersom jag inte själv behövt söka uppdragen, utan det är jag som blivit kontaktad av castingagenter. Mitt första gig fick jag via statistsidan jag signade upp mig på. Sedan var det en av stylisterna på det jobbet som ville ha mig till nästa uppdrag. Och ungefär så har det rullat på.

Jobbar du heltid som modell?

Nej, jag började plugga till sjuksköterska i augusti så detta är mest ett extraknäck för mig. Det är ett schysst sätt att tjäna lite extra pengar under tiden jag studerar.

Hur kommer det sig att du valde Firmify när det var dags att fakturera dina gig?

Jag jämförde många tjänster och tyckte att Firmify låg bra till i avgift, 5% är bland marknadens lägsta. Gränssnittet såg lätt ut vilket också bidrog till mitt val. Dessutom verkar de ha haft en stabil ekonomisk utveckling de senaste åren.