Jobba som säljare och fokusera på dina styrkor med Firmify

Postat: 02 Dec 2015 i Söka jobb
Jobba som säljare precis som Richard

Att snabbt inse vilka styrkor och svagheter man har är en fördel för alla. Detta ger dig möjligheten att antingen arbeta på dina svagheter eller utnyttja dina styrkor fullt ut. Det var denna insikt som gjorde att Richard Svensk beslöt sig för att fokusera fullt ut på det han var bäst på, att jobba som säljare! Istället för att lägga tid på att hålla på med annat, som bokföring och redovisning, så valde han att förenkla sitt liv och utnyttja sina styrkor genom att lägga över detta till oss på Firmify.

Du kan väl berätta lite om ditt jobb?

Jag jobbar med försäljning! Mina uppdragsgivare består idag av reklambyråer, tidskrifter och tryckerier. Att jag jobbar med just detta idag grundar sig i mina tidigare utbildningar och anställningar inom mediebranschen.

Varför valde du Firmify?

För mig har det alltid varit väldigt viktigt att fokusera på det jag är bäst på. Som företagare är det viktigt att prioritera sin tid, jag är till exempel betydligt bättre på försäljning än bokföring. Jag drivs framförallt väldigt mycket av att få styra mig själv, mitt företagande och att få bilda starka kundrelationer. Valet av Firmify föll ganska naturligt eftersom jag jobbade åt två olika företag samtidigt och genom tjänsten fick möjligheten att lägga upp min tid på ett bättre sätt. En annan anledning till att jag valde Firmify var att de hade ett schysst upplägg med ett enkelt och snyggt gränssnitt. I en uppstartsfas och inom frilansnät kan jag därför varmt rekommendera Firmify som en god affärspartner.

Lycka till Richard!

Vill du slippa att söka jobb och istället börja jobba som säljare på egen hand? Nu kan du utnyttja alla fördelar som egenföretagare har utan att behöva registrera en egen firma eller inneha f-skattesedel! Ta nästa steg och öppna ett konto hos oss på Firmify redan idag. Vi hjälper dig att fokusera på det du är bäst på.