Starta egen podcast som Pappapodden

Postat: 11 Jan 2016 i Starta eget
Starta egen podcast precis som Manne Forssberg

Vad en podcast är behöver man nog inte förklara i dagens läge. Detta populära mediafenomen har tagit både Sverige och världen med storm. När Manne Forssberg bestämde sig för att starta egen podcast med sin vän Nisse Edwall så hade han nog ingen aning om att podden skulle bli så populär som den är idag. Det ledde inte bara till nya jobbmöjligheter, helt plötsligt var Manne tvungen att hantera mer administrativt arbete än innan. 

Som alla småbarnsföräldrar vet så är det sällan det finns tid över och om det väl finns lite tid att hitta så är fakturor och blanketter det sista man vill göra. Läs om hur Manne Forssberg löste detta på ett enkelt sätt genom att ta hjälp av oss på Firmify.

Du valde att starta egen podcast. Vad gör du utöver det?

Ja, precis. Sedan två och ett halvt år tillbaka gör jag Pappapodden tillsammans med Nisse Edwall. Jag är även frilansskribent, författare, föreläsare och ibland gör jag även tv och radio.

Vad var anledningen till att du valde Firmify?

Efter att jag skrev min första bok ”Kukbruk” år 2004 började jag få föreläsningsförfrågningar och sedan dess har det rullat på. Idag har jag många bollar i luften samtidigt som jag driver podden. Jag har väldigt lågt förtroende för min egen förmåga att hantera pengar och blanketter men jag litar desto mer på Firmify.

Lycka till Manne!

Nu behöver du inte starta eget företag för att kunna fakturera. Med hjälp av oss på Firmify kan du snabbt och lätt skicka en faktura och få betalt för ditt jobb. Perfekt för alla framtida podskapare! Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster så är det bara att kontakta vår support. Starta ett Firmify-konto på en gång du också och gör det enklare för dig själv att fakturera.