Starta eget som konsult precis som Jimmy

Postat: 13 Nov 2015 i Starta eget
Starta eget som konsult precis som Jimmy!

Det finns många fördelar med att starta eget företag men det tillkommer även nya ansvarsområden och tidskrävande administration. Du måste bland annat se till att moms, skatter och sociala avgifter betalas i tid och bokföring är en förutsättning för att kunna sköta ett företag. Med Firmify ser läget dock helt annorlunda ut eftersom du kan starta ett konto hos oss istället för att starta ett eget bolag. Gör som Jimmy Lovén och starta eget som konsult utan att behöva lägga egen tid på administration.   

Vad jobbar du med?

Jag arbetar som konsult i huvudsak inom kassasystem men även andra IT-system. Mina nuvarande uppdrag är som Nordisk Systemägare för ett kassasystem samt för ett par menyplaneringssystem som används hos restauranger och storkök.

Varför valde du Firmify istället för att starta eget företag?

Det som verkade vara ett kortare uppdrag har blivit förlängt och jag uppskattar att inte behöva sköta löneadministrationen själv. På så sätt kan jag fokusera helt på mitt uppdrag och sedan ha tid över till min familj och fritid. Då jag är timanställd har jag fortfarande den sociala tryggheten som en anställning ger, vilket är bra om jag skulle bli utan uppdrag under en period. Att jag även kan ta uppdrag/försäljningskostnader som företagsutgifter är en uppskattad del i det hela med. Med Firmify får jag snabb och bra service till en mycket rimlig kostnad, samtidigt som jag får tid över till annat. Det är det som gör att jag fortsätter använda mig av Firmify än idag.

Lycka till Jimmy!

Vill du också ha mer tid över till annat? Är administration en syssla som du helst vill undvika? Starta ett konto idag och förenkla din vardag!