Söka jobb

Du slipper söka jobba med Firmify

Söker du jobb som exempelvis fotograf, grafisk formvigare eller skribent? De flesta företag vill inte ta sig det extra besväret att behandla dig som timanställd. De vill bara ha en faktura och betala. Med Firmify behöver du inte längre söka jobb. Istället kan du skapa ett konto hos oss och börja fakturera företagen redan idag. Du behöver ingen F-skattsedel, inget registrerat företag och dessutom sköter vi allt det administrativa som att betala in sociala avgifter och skatter. För detta betalar du endast 5 % på fakturabeloppet exklusive moms. Slipp jobbsökandet och fakturera istället med Firmifys webbtjänst. Tjänsten är kostnadsfri så länge du inte använder den. När du väl gör det har du pengarna på kontot inom 5 dagar efter att kunden har betalat. Läs våra användares berättelser om hur de jobbar med Firmify!

BÖRJA FAKTURERA IDAG!

Jobba som copywriter och frilansare

Postat: 07 Jan 2016 i Söka jobb
Jobba som copywriter precis som Christian Dahlström

Det handlar även om att kunna bestämma både stora och små saker själv som exempelvis vilka vidareutbildningar jag vill genomföra och vilken dator och telefon jag ska ha på jobbet. Ett av dessa val var att börja använda Firmify som är en väldigt smart tjänst av flera skäl.

Läs mer

Jobba som grafisk designer

Postat: 04 Nov 2015 i Söka jobb
Jobba som grafisk designer precis som Malin

Firmify gjorde att jag vågade prova på och ta det steget att jobba som frilansande grafisk designer. Det gick lätt att ansluta sig och känslan efter att jag fått iväg min första faktura var underbar!

Läs mer

Jobba som skribent med Firmify

Postat: 11 Okt 2015 i Söka jobb

Per är en mångsysslare. Förutom sitt dagsjobb är han också inblandad i en hel del filmrelaterade sidoprojekt. För att nämna några så handlar det om Stockholms Filmquiz och Filmpodcasten –Intresseklubben antecknar.

Läs mer